Oslo se upp

Snart kommer jag!!


sliten idag

Sten drack för mycket igår så han äter från golvet.


Sliten idag

min baby

Det roliga nu när jag kommit hem ifrån kina-land(mina vänner verkar tro att alla länder där det bor många människor med snea ögon benämns "kina-land" så jag förenklar det något för de mindre vetande genom att använda samma benämning) har jag haft så mycket att göra, ställen att åka till och människor att träffa så jag har knappt varit hemma. Jag har ju dock inget riktigt hem eftersom jag vart på resande fot den senaste tiden och ska iväg igen inom snar framtid - ska snart till Norge t.ex. - men jag har bara sovit i mina föräldrars hus i 1 natt. Ska inte klaga för jag gillar det. Just nu har jag flyttat in hos Carro, Gustaf och Tom - möjligen till deras förtret men de har inte sagt något om det hittills. Jag städar och diskar för att göra bot på mitt korta inneboende och mitt dåliga samvete. Att tillägga är dock att i alla fall Gustaf och Carro nog har bott sammanlagt mer i mitt hus än jag någonsin kommer bo hos dem - men ändå. Jag är en hederlig männsika som jobbar för mitt uppehälle - för det mesta... Har till och med köpt egen mat.

Snart är det slut med "snyltandet". Ska ta mig hem och ta hand om min baby. Det är egentligen mina grannars katt som de permanentboende i mitt hus - aka familjen -  och mina grannar på 1:an har delad vårdnad om. Det har blivit så med tiden och nu är han en familjemedlem. Alla känner Isak - han är som min lillebror. Knappt katt - i alla fall om man frågar Gustaf. Enligt honom så om man googlar undantag kommer det upp en bild på Isak. Vet inte vad han har för belägg för detta men han har kanske rätt. Isak har sina trick!


TV 6 måste ändra sitt utbud

Vaknade imorse helt själv  i mina vänners lägenhet. Har läst tidningar och städat hela morgonen eftersom jag inte kunnat byta kanal på tv:n eller fått internet att fungerar(jag råkade dra ut modemet när jag skulle ladda datorn - hur skulle jag vetat det?). TV 6 har denna morgon visat tvshop och Xena - krigarprinsessan. Hur är det möjligt att producera något så dåligt, med en så dålig handling och välja så usla skådeseplare i en och samma serie egentligen. Producenterna borde få pris. TV 6 måste ändra sitt ubud. Nu är de tillbaka för lunch så jag(Gustaf) har löst tv - och intenetproblemet. Hurra! Nu ska Carro umgås lite med mig - hon struntar i matten.



Valbörg

Crazy night, lot of people  - Gurra in action.










RSS 2.0