Goood Morning

Honey I'm home! My feet hurts so bad!


Seehe("Sej" aka fisken") Silver & Emma


Trött Korean som somnat på baren + 2 black happy guys


Skypemorgon

Vaknade imorse med två bankningar på dörren och ett "Lilian vill prata med dig!! Hon är på skype nu!!". Halvt medvetslös öppnar jag ena ögat och utstöter ett ljud som knappast kan räknas som ett ord. Klockan var 8 på morgonen  - tidigt för mig. Lyckas på något höger få upp datorn i sängen och sitter nu och pratar med Lilian och Sophie. Vilken toppenmorgon!  Dagen börjar bra.
 
Där e dem två jag prata med. De som håller om varandra och ser lite på luren ut. Hon till höger ser också lite på luren ut btw...sry carro

flygvärdinna?

Var ute i Seoul idag och kolla runt. De koreanska affärerna är roligast för där finns det alla möjliga sorters prylar och oftast bara ett plagg av varje så du kan hitta ganska unika grejer. Jag vet inte om det var secondhand eller inte i den hörnan jag var i en affär men där hittade jag två små hattar som såg ut precis som sådana typiska hattar som flygvärdinnor skulle bära. Coolt tänkte jag och funderade på att köpa en - man vet ju aldrig när man skulle behöva vara flygvärdinna - men gjorde inte det för efter närmare eftertanke - det händer nog inte så ofta.
Berätta ändå detta för pappa idag när jag kom hem... my mistake.

 - Va coolt, men köpte du dem inte?
 - Nej jag tänkte men asså...
 - Varför inte det?
 - Jag vet inte...men jag vet ju vart affären ligger så jag kan ju åka tillbaka dit imorgon.
 - Jaha, ja det kan du ju.
 - Det skulle ju vara ganska kul att ha dem ändå, eller i alla fall en. Tänkte ju att det skulle vara perfekt att ha dem på maskerad. Hur bra som helst!
 - Maskerad?

Vi tänker inte likadant min far och jag gällande flygvärdinnehattar.


Thailand var det

Nu har det gått en vecka sen jag kom hem från Thailand. Saknar redan Olivia och Charlotte - gjorde det iofs efter 2 timmar själv. Min resa var som sagt - har jag sagt det? - jättekul men nu vet jag inte vad jag ska skriva om den. Det hände så mycket och jag kan inte gå igenom hela resan så jag drar en grej i mängden. Detta som jag nu ska försöka återberätta skedda ganska tidigt - i början av vår resa tillsammans så att säga.
 
Vi hade dagen innan kommit till ön Kho Samui och ska dagen till ära prova på öns uteliv. Eftersom vi dagen innan hade gått längs hela stranden och följt "partyljudet" vi hörde och inte hittat någonting så tog vi taxi till ljudet istället - det låg på andra sidan udden. När vi väl kom dit satte vi oss i en bar och beställde in två buckets(hinkar med sprit och någon typ av groggvirke). Efter ett tag då vi hunnit bekanta oss med våra hinkar kommer en medelåldersman fram till oss och börjar snacka. Han är amerikan lite på lyset och tycker vi är hårda tjejer som dricker buckets - dra tänker vi men lyssnar för han är ändå ganska rolig. Han använder ordet fuck i varje mening och viftar med armarna hejvilt. Vi tittar åt ett annat håll och snubben drar. Efter ytterligare ett tag kommer han fram igen och nu med sin fulla kompis. Aja - vi snackar väl lite då. Den amerikanska snubben startar en djupare konversation med vår allas vän Olivia. De snackar om lite allt möjligt och det kommer upp att den amerikanska snubben är sångare i ett reaggeband som tydligen är ganska stort  och har sålt en del skivor.
- What's the name of the band?
- UB40
-What UB14?
-No - UB40
-Tjejer snubben här säger att han är med i något känt band typ UB14 eller något - känner ni igen det?
Musiken är väldigt hög inne i baren och jag och Charlotte bryr oss inte om den där "gubbens" band helt ärligt så vi lyssnar inte riktigt och säger nej. När vi skakar på huvudet ser den amerikansks snubben lite chockad ut och undrar om vi inte har hört om bandet. Nope säger vi och säger sen att vi måste gå och drar till en annan bar. Då börjar jag fundera på om jag verkligen inte har hört namnet förut, frågar Ollie vad han sa att det hette och blir sen nästan helt säker - tom säker - på att jag har hört det. Men aja - skit samma nu ska vi ha kul och tänker inte mer på det!

2 dagar efter händelsen ska jag leta upp en låt av U2 på min Ipod och söker på artister. Och tamejfan! Tror ni inte jag har UB40 på min Ipod och vilken låt hade de gjort - red red wine... Inte konstigt att snubben blev chockad - alla har ju hört den låten!


Kast med liten Olivia

vadå - ska man ut så ska man?





Kul hade vi i alla fall!!

Headache

Mitt huvud är så sjukt tungt, tror det ska sprängas. Har legat och sovit på soffan som ett barn i 2 timmar nu. Mitt jobb tog knäcken på mig idag. Alltså det låter ganska soft i början. Ha lite lektioner, vara med barn, spela lite teater, sjunga lite sånger... men nej det är inte soft. Lektionerna jag hade idag hade temat vikingar där jag i början försöker förklara vad vikingar är - tror inte barnen förstår alls vad det är - sen så har jag "vikingabarn"-kläder med mig som de ska prova. Jag har två uppsättningar pojkkläder och två uppsätnningar flickkläder. Pojkkläderna är värst där det ingår ett par tajta tajts som ska på och av varje gång. Under 3 timmar idag tror jag att jag bytte jag kläder på koreanska skrikiga barn som hade så kul åt kläderna att de genast började rusa runt i hela klassrummet. Sen ska det alltid fotas - konstant - och där står jag i mitten bland alla barn som en idiot och försöker få dem att stå still. Vid den 8e klassen var jag trött och svettig och ville hem. Nu är jag hemma och vill inte till den andra skolan imorgon - temat är detsamma hela veckan.
Jag förbannar vikingarna...

Sick and stuck in Bangkok

Long time no seen...

Siter just nu pa ett internet caf'e i Thailand och vantar pa att tiden ska ga. Klockan ar 11 pa formiddagen har, gissa nar mitt plan gar. Klockan halv 2 inat. YEAH! That's my kind of luck. Jag ska dock inte klaga - har ju vart i Thailand i tva veckor och fatt lite farg. Detta trots Charlottes nya smeknamn pa mig - albino taxen. Hon valjer alltid sina komplimanger sa bra. Har haft sa kul att jag inte vart inne pa internet en anda gang(forutom nu da) och da har jag fan haft kul! Eller ja - jag Charlotte och Olivia har haft kul for jag har ju inte gjort resan sjalv sa att saga. Just nu kanner jag mig mer sliten dock. Har akt pa en sjuklig forkylning. Kunde inte sova inatt pa natttaget fran suratthani(sydostra Thailand) som tog ungefar tolv timmar. Har legat och rosslat som en 70 aring med kol. Folk runtom trodde val att jag skulle do innan taget var framm i Bangkok. Det ar den jakla AC:n jag inte tal. Tro inte nagat annat min kara vanner!

Darfor sa var det forsta jag gjorde idag ett besok pa apoteket. Jag bad om nasspray men det slutade med att jag kom ut med en medicin som smakade lakritshallon och ett paket antibiotik. Jakla Thailandare. Men jag litade pa honom i affaren och nu sitter jag har med piller och burkar. Har viss erfarenhet efter Berlin - inget mer namnt om det - att det ar apotek utomlands som ger ut de starka grejerna som funkar. Snart kommer jag ma bra igen. En langre och mer gripande rapportering om Thailand kommer nar jag atervant till Seoul och mar lite battre. Some pics to if your'e lucky. And you will!


RSS 2.0