sol sol sol

Bondi beach idag och det var sol...toppen - > många snygga fräscha surfkillar! Emma la oss bredvid de brunaste brudarna på stranden tror jag...tack Emma! Kände mig ju inte mindre blek då. Kvällen var fin så efter en dispyt i gruppen tog vi färjan till operahuset och turistade lite så jag och syster fick leka av oss.


Killen närmast tillhör inte en av de snygga fräscha surfkillarna dock...

The operahouse

Spanar efter snygga fräscha surfkillar i bambun.
Slutsats: De växer inte på träd i den botaniska trädgården

Bondi Beach


Emms på Bondi med en brun fräsch surfkille i bakgrunden.

Tog en liten paus idag på Bondi Beach, mycket surfare, mycket killar - mycket bruna fräscha surfkillar. Synd att det va lite disigt och blåste gärnet på stranden annars skulle jag vart där 24-7, typ. Ska dit imorgon igen, det lovas sol hela dagen..ahh! Ska bli tokbrun.
Elin: Ska du ha sunscreen, 30?(försöker vara lite internationell)
Emma: Näääää....
Emma brände sig - inte jag. Skrattar inombords....


Julafton/Korea - Juldagen/flygplan - Annandagen/Sydney

Har vart ute hela dagen i Sydney. Kom imorse klockan 9 efter suttit på ett flyg i 10 timmar och var på sådär halvtopp - men hey - om det är sol och 28 grader så ligger man inte på hotellrummet och sover! Trodde ett litet , litet tag att jag skulle komma bort ifrån alla tusentals asiater som tycks flockas omkring en mig då jag går i Seoul - men nej. Går in på ett stort varuhus, vad är det jag ser - bara asiater! Jag var tillbaks till Seoul. Visade sig senare att asiater tycker om Australien - både att jobba och turista i - enligt svensk/skånska(räknas det som svensk?) källor från Sydney. Sydney är fint, jag gillar staden skarpt. Det påminner om en hollywoodstad eller en leksaksstad då man kan åka runt med en litet minitåg som går på en räls ovanför marken i innerstan. Roligast idag om man räknar bort mitt besök hos sjökorna på sydneys akvarium!  Läget på hotellet kan jag inte klaga på, mitt i stan, så nu får jag bara hoppas på att vädret är med mig. Imorgon ska jag och sis till Bondi Beach och jobba på brännan - som just nu inte finns över huvudtaget. Kommer antagligen misslyckas med resultatet och bli kräftröd som alla andra dumma turister som inte tål solen, men det är värt ett försök!

Från balkongen - jo vi har en sådan också

Snygga brudar jag träffa på stan

-Leksakståget kommer lastat
-med vadå
-ett gäng asiater

Operahuset

Julafton firades i Panmunjom med familj och vänner. För er som inte är så insatta så är Panmunjom en by i dmz(demilitarizedzone) som ligger inom sydkoreanskt territorium vid den nordkoreanskagärnsen...bla bla bla bla(Källa Carl Erlandsson alias pappa). Till och med tomten kom och hälsa på, tur de!

Pappa fick julklapp


Jobbigt läge?



Det känns på något vis lite grymt att skratta åt det här. Killen är så nervös att han nästan kissar på sig - om han inte redan gjort det, vill säga. Det är dock så sjukt roligt att man inte kan låta bli.

Amputerad?

Haha, glömde det roligaste. Jag och min syster tyckte vi skulle göra "singing in the rain hoppet" .

Emma lyckas fint på kortet - med hoppet i alla fall....

Vad gör jag!? Det ser ut som om jag bara har ett ben, på skuggan också. Förstår inte hur jag lyckades med detta konststycke.


SunnyDay

Har nog aldrig blivit så glad på morgonen när någon tittat in i mitt rum. Solig dag - Skön dag! Har inte sett solen på två månader eftersom jag bott i Sverige, behöver inte säga något mer om det.



Idag har det blivit promenad på basen med sis, haircut för 12 dollar(yes), shopping på Itaewon( kvarter vid basen) och sen bowling. Jag är ingen bowlare. Har varken teknik eller någon som helst plan i mitt spel, jag kastar bara klotet så rakt som möjligt i mitten. Av någon konstig anledning får jag nästan alltid ner alla käglor och slår strike eller spärr - det är sant - så jag brukar vinna, eller i alla fall inte förlora. Detta var inte scenariot idag. Jag förlora. Okej kanske inte tokförlora men sista spelet gick inte alls vägen. När något går dåligt för mig tröttnar jag fort och tappar intresset, jag tappade intresset och förlorade. Jag är en dålig förlorare, det är därför. Dock inte lika dålig som Charlotte och tur är väl de! Haha

Charles och jag fick i alla fall tuffa skor att spela i.

Emma vet hur man ska se ut.


På kvällen blev det sällskapsspel. Först spelade vi något skitspel, men det balla ur efter ett tag. Då blev det pictunary, fråga mig inte varför. Har ingen som helst fallenhet för att måla eller teckna. Skriva för hand kan jag föresten inte heller göra, i alla fall inte så att andra ser vad det står - ibland ser inte jag heller. Men pictunary var bestämt så fine - jag ställer väl upp. Lag Yngre mot Lag Äldre. Såklart vann lag äldre(jag och Wille) men det berodde nog mer på vishet, klokhet och hjärnkapacitet än picassoegenskaper för min sis är inte den som är mest bright i familjen(sorry sis) . Förlusten från bowlingen känns nu inte lika tung längre.

Kan sova gott.


Ute på stan

Ute i Seoul igår. Emma handlade upp mina pengar. Damn you!


Emma och Calle kollar klockor



marknaden


Första dagen

Jag flyttade till Seoul igår. Jag bor här, det är nu mitt liv


Har idag sänkt mig till den nivå jag aldrig trodde jag skulle nå. Jag startade en blogg.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0